Ihanan rauhallinen lauantaiaamu. Heräsin jo ennen seitsemää ja keittelin aamukahvit kaikessa rauhassa. Äijä lähti töitä paiskimaan vähän seitsemän jälkeen ja nyt mä saan olla ihan rauhassa, ja nauttia aamukahvista ihan itsekseni. Elämän pieniä iloja, kevätaurinko paistaa ja kahvi on hyvää. Tästä on hyvä aloittaa uusi päivä. Pakkaamista on edelleen tiedossa koska perjantaina muutetaan. Töissä on kiirettä joten rauhallinen viikonloppu tulee todellakin tarpeeseen. Huomenna aamulla lähdetään tyhjentämään äijän asuntoa ja toivottavasti ensi viikolla saadaan jo tavaraa vietyä uuteen asuntoon. On niin hyvä mieli.

Eilen illalla Äijä sai jonkin ihme inspiraation ja ilmoitti että perjantai-illan kunniaksi käydään hakemassa skumppapullo. Sellainen haettiin ja rauhallinen koti-ilta oli valmis. Katseltiin kaikessa rauhassa Simpsoneita ja maisteltiin skumppaa. Kymmenen aikaan oltiinkin jo valmiina unten maille. Fresita on ihanan makuista kun sitä nautiskelee pari lasillista. Enemmästä voisi olla aamulla tukan juuret kipeinä.

Muutenkin oli kiva ilta kun ei tarvinnut sinkoilla sinne sun tänne, ja miettiä miljoonaa eri asiaa. Rauhoittuminen on mahtava juttu. Nyt taidan jatkaa tiskien tiskaamisella.

Tämän päivän tehtävät:

- tiskaa, pakkaa, siisti paikat ja ennenkaikkea nauti auringosta :)