Koko viikonloppu on mennyt tavaroiden siirtämisessä ja paikalleen järjestelyssä. Viime viikolla saatiin suurin osa tavaroista tuotua uuteen osoitteeseen. Yllättävää kyllä, mutta mikään ei ole mennyt rikki. Ei ainakaan mikään kallis esine. Telkkarin ja näyttöjen laatikosta pohja petti ja olin varma että nyt menee elektroniikka uusintaan, mutta toisinpas kävi.

Tavarat hakee kovasti paikkaansa. Lastenhuone on kuin pommin jäljiltä, meidän makuuhuone, olohuone ja muut paikat alkaa olemaan hyvässä kunnossa. Hyvä me.

Ainoa huono puoli tässä asunnossa on se, ettei täällä ole valmiina sälekaihtimia eikä rullaverhoja. Verho-ongelma onkin aikamoinen koska vanhaan asuntoon sopivat verhot ei käy uuteen asuntoon, ei sitten niin millään. Itse tahtoisin kivannäköiset verhot, mutta ei sellaisia ole vastaan kävellyt. Haaveilen edelleen niistä beigeistä marimekon unikkokuosin verhoista ja harmikseni sain kuulla että sen kankaan valmistus olisi lopetettu? Ei kait niin voi olla?

Prinsessan sänkyyn pitäisi saada jostain myös kivaa kangasta, jotta saataisiin prinsessasänky valmiiksi. Jospa ensi viikonloppuna olisi aikaa hoitaa juttu valmiiksi.